Första mötet och födelsedag

Tjenare tjenare:)
Jag har varit lite nere och krasslig några dagar men idag mår jag lite bättre:) Visst jag har haft en jäkla huvudvärk och ska snart ta en ibumetin. Vaknade dess utom med världens smärta, med betoning på smärta, i knät. Kunde inte ens gå, knappt ta mig ur sängen. Det höll i i några timmar men sedan blev det bättre. Hjälpte mamma att klippa gräset och städa trapphuset eftersom att det var vår vecka (japp, det ingår tydligen i hyran men vad gör det? Det är fint i alla fall.) och sedan så messar Marie-helen från norrland mig och säger att hon är i Trollhättan på besök. Snacka om förvåning! Visst, jag visste att hon skulle vara i Skara denna veckan men i Trollhättan liksom! Så snabbt in i duschen och fixa till mig på 20 min, sedan stack jag ner till Överby och träffade henne. Vi fikade på Espresso House och kikade i butikerna. Och det var första gången vi träffades, hon är verkligen världens trevligaste och sötaste person! Så gullig! :) I morgon drar jag till Skara som tidigare bestämt och träffar henne igen. Najsigt najsigt!

Efter Överby så åkte jag med familjen ner till pappas jobb och överaskade honom med tårta eftersom att han fyller år idag:) Mormor och Rune hängde på också med presenter. Så grattis till farsgubben=) haha.

Ikväll tänkte jag träffa Alex, men det hanns inte med. Saknar henne, så får bestämma någon anna dag:)

Blev tyvärr inga kort från idag... Sorry.

Kommentarer
Postat av: Jess

Hälsa grattis:D!

2009-07-25 @ 21:04:47
URL: http://jawss.blogg.se/
Postat av: Jess

Auw :* <3

2009-07-26 @ 11:06:18
URL: http://jawss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0