I Skara...

Tjenare tjenare:)
Kom hem för en liten stund sedan. Idag åkte jag till Skara som sagt. Vi hämtade upp Marie-helen på campingen och åkte in till centrum. Eller det kanske inte var så mycket till centrum. Det enda vi gjorde var att gå in i domkyrkan. Var fint(: Haha det första Marie-helen säger är "jäklar..." haha;)

Nej men Skara var väl inte så där jättemycket att se så vi åkte ut till Läckö slott och Spiken utanför Lidköping i stället. Pissregnade när vi väl var där. Slottet var stängt så vi kunde inte gå in där. Det klarnade upp så vi tog en glass på Spiken. Pratade och tjötade en hel del:) Hade en mycket trevlig dag i alla fall<3 Och vi ska ses snart igen!:D Skitkul verkligen! Jag ska åka upp till hennes by och hälsa på nån gång, skitnice! :D Och när jag åker upp till Sundsvall så ska jag ringa henne innan då hon pluggar där:) Hon är verkligen världens gulligaste typ!

På hemvägen blev det donken i Skara med efterätt. Onyttigt värre! (:

Pics.

Jag i bilen på väg mot Skara.


Sötungen!


Läckö.






Haha vilket flin jag körde med:)

Tack för en trevlig dag!:D<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0