Runda på Överby

Hejsan läsare!
Igår var ju jag hos min kära vän Felicia hela kvällen. Sov ju över där. Vi hade skönhetskväll och hade fotbad, lade ansiktsmask, fikade naglarna och allt sånt där. Det är så himla skönt och ganska avkopplande med såna kvällar! Och extra mysigt med en vän också. Så att man kan sitta och babbla om roliga saker som hänt sedan sist man sågs, eller bara tjata om vad som helst. Vi skulle titta på Valkyria också med det slutade med att vi somnade i filmen i stället... Idag låg ci och drog oss i sängen ända till 12.45 ungefär. Segt eller vad?:) Men skönt! Var så skönt att riktigt få sova ut. Den här veckan har jag ju inte sovit särskilt mycket. Så det var riktigt skönt att få komma till Felicia och sova, thihi. Vi fixade frukost vid 13-tiden. Haha helt otroligt! Och förresten, varför är det alltid godare att äta frukost hos någon annan? Är det bara jag som tycker det?

Efter att vi hade duschat och gjort oss i ordning så tog vi bussen till drottningtorget och därifrån skulle vi ta bussen ut till Överby. Haha vi trodde att vi nog var de enda som åkte ut till shoppingcetret i stället för att gå på fallens dagar inne i stan. Fallens dagar är ju typ Trollhättans höjdpunkt på året. När vi stod på torget och väntade på bussen ut till Överby så ser vi min mamma och syrran gå mot mammas parkerade bil lite längre bort. Mamma skulle antagligen hämta Sara i stan eller nåt. Så vi gick också mot bilen och så blev det att mamma skjutsade oss ut i stället. Haha värsta bra tajming! Jag bor ju nästan ute vid Överby.

När vi kom till Överby var det inte så mycket folk. Men visst fanns det fler idioter än vi som åker till Överby i stället för att gå på fallens dagar:D Haha. Nej men Felicia skulle titta på en 18-årspresent och så. Det var rätt skönt att gå och kika i butikerna. Det första vi gjorde var att sätta oss på Espresso house och slurpa i sig en varsinn frapino. Mango-jordgubb, mumsigt! Har ju varit så varmt idag. Sedan sprang vi runt i alla butiker som säljer märkeskläder för killar. Lite hittade hon allt. Det slutade med att en tröja hängdes undan.

Gick sedan en promenad hem. Tar väl en halvtimme ungefär. På vägen fick jag hjälpa en gubbe som skulle backa med släp för att han hade kört helt fel. vansinnigt fel. Så det tog extra tid. Han kunde inte backa med slöpet så bra. Blev typ fel hela tiden. Stackarn. På en liten grusväg typ. Det slutade med att han fikck öra en jättekrånglig väg för att komma där ifrån.

I morgon ska jag i alla fall ägna dagen åt att gå på fallens dagar! Kika lite på marknaden, kolla talangjakten och på kvällen är det en liten förfest hos Sandra. Blir nog att jag och Felicia, ev. Jessica, Michaela och någon Sara går dit. Efter det är det Kim Fransson och efter honom ville Jessica gå på Dead by april-spelning i nån park. Blir nog bra:)


Felicia på ett tomt Espresso house.


Uppdruckna, godkända, frapinos.


Kommentarer
Postat av: Jess

AH! Dead By April kommer bli fett bäst :D!

2009-07-17 @ 23:27:00
URL: http://jawss.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: haha, vi måste sett roliga ut när vi klampade oss förbi alla xD ses imorron! <3

2009-07-18 @ 00:54:42
URL: http://sandrapandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0