Härlig dag idag.

Hallå allihopa:)
Sitter och har lite smått panik över att jag missade Prison break igår men även en lättnad över att det går en repris i morgon natt 01:25. jaja. Får vara trött på praktiken dagen efter för jag måste bara se det! :) Haha. Duktig som man är. Idag i stallet (för er som inte hängt med har jag 5 veckor praktik på sommaren, i stallet där jag annars håller till självklart) har jag fodrat lite hästar, pysslat, lagat ett täcke och hjälpt eleverna på dressyrkursen. "Gå till Sabrine om det är något" eller "Här har vi Sabrine, så fråga bara henne om ni undrar över något". "Sabrine kan hjälpa er" eller "Sabrine går med er ut i hagen och visar er" eller varför inte "Sabrine går igenom det med er efter lektionen". Haha jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst. Givetvis är inte alla fraser från idag utan mest vad som brukar sägas när jag är i stallet, då och då. Men jag tycker det är roligt att vara till nytta någon stans i alla fall haha;) 

Hur som helst så har jag en lapp på saker som ska göras tis/ons/tor denna veckan som Linda (Bergahästens ägare, ridinstruktör och min handledare) har skrivit till mig, den låg på kontorsbordet när jag anlände till stallet idag. Linda är i Falsterbo har jag för mig och Frida har dressyrlektioner och sånt. Listan innehåller allt från vilken häst som ska få kraftfoder och att alla hästar ska visiteras nogrant (vilket jag egentligen vet om vid det här laget) till att pyssla med ponnyn som vilar varje dag (hon behöver omvårdnad och kärlek hon med) och att kontorets småprylar ska sorteras i en snygg ordning i den nya prylhyllan om jag får tid över. Mitt stora projekt denna veckan är att laga alla täcken som behövs lagas. Jag får säga att jag kan faktiskt sy nu:D Chillvecka! Sitta och sy samtidigt som jag kollar på lektionerna. Är väldigt nyttigt att titta på lektioner tycker jag. Denna veckan är det ganska blandade nivåer i grupperna.

Jag ska i alla fall hinna med att laga alla täcken i veckan så att jag hinner sortera på kontoret och skura kylskåpet och micron +slänga allt gammalt. Ska vara supereffektiv så att Linda blir massa nöjd!:) Jag tycker att jag har varit ganska effektiv idag. Ska nog ta hem två täcken i morgon och sy på kvällen om det är många täcken som behöver lagas. Racerfart på mig. Haha.

I helgen är det Fallens dagar här i Trollhättan. Det är marknadsstånd över allt, talangjakt och massor  med aktiviteter. Öltält över allt, band och artister... Yey! Kim Fransson ska sjunga:') Och E.M.D såklart! Jag och Sandra pratade på att samla ihop lite folk och parta lite också.

Nej nu blev det ett långt och jobbigt inlägg. Vi hörs!
Grattis Kronprinsessan förresten.


Härlig sommardag i stallet idag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: haha, jag och pappa byggde tillochmed stall och grejer till mina hästar! xD så kul var det:) synd att man inte är liten för alltid=)

2009-07-14 @ 22:26:10
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag ska till Fallens:D

2009-07-15 @ 01:14:39
URL: http://polkagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0