Gårdagen

God morgon höll jag på att säga.
Tänkte köra en uppdatering för igår.
Förfesten hos Sandra var jättetrevlig, trevligt folk. Jag och Felicia kom runt halv 6, innan alla andra kom. Vi tjuvstartade med ett par cider och sedan kom de andra, efter ca 45 minuter. Någon halvtimma senare igen kom ytterligare ett gäng. Vi satt allihopa på verandan och tjatade, drack och gjorde roliga lekar. Haha. Så barnslig man kan va.

Senare på kvällen var det tänkt att vi skulle gå och kolla på Kim Fransson och Dead by april allihopa. Men en liten incident (stavning?) skedde som gjorde att det inte riktigt blev så. Folket splittrades och jag och Felicia knallade till slut själva ner till stan efter att ha missat bussen. Hann se en låt framförd av Kim Fransson innan vi bestämde oss för att gå till Folkets park och försöka hinna i tid till Dead by april i alla fall. Vi skulle även träffa Michaela och Jonas från Nuntorp. Kunde bli trevligt tänkte vi. Men när vi kom dit så var det så fullt att de inte kunde släppa in fler folk så missade hela alltet. Då kunde vi stannat kvar och kollat klart på Kim. Men det slutade med att vi missade allting. Haha. Jaja sånt händer. Så jag och Felicia bestämde oss för att åka hem och göra ett nytt försök nästa dag. Så ikväll blir det E.M.D och träffa Sandra och kanske lite mer folk. Den här gången ska jag vara i tid till allting. Haha.

Idag har jag en lite störande huvudvärk men inget mer:) Mår prima! Pigg och glad.

Några fåtal bilder från igår. Vi får se om det kommer upp fler, beror på om jag får fler skickade till mig då jag inte tog så många själv. Klicka för större format.




Kommentarer
Postat av: Anonym

ja vilken jäkla kväll... förlåt asså x)

2009-07-19 @ 14:52:29
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Carro

Hejhej! Hahaha, jasså? Idag blir det EMD? :D Vi missade också alltihop, vi fick höra att dom inte släppte in fler folk när vi kom dit, så vi drog igen :) Hade ni en trevlig kväll annars? :)

2009-07-19 @ 18:47:22
URL: http://soulweeper.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, njae, det blir nog inte EMD ikväll, ska upp och jobba imorgon ;) ja, vi hade riktigt roligt igår, och i förrgår :D :P

2009-07-19 @ 20:38:20

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0