Underbar ridning

Hejsan hoppsan! Det får bli ett snabbt inlägg innan Idol med uppdatering av dagen.
I skolan kom det några nior på informationsdag och tittade på när vi red lite, Malin var där ju:) Trevligt trevligt, vi får väl se om hon söker till Nuntorp eller inte;) Hon skulle kolla några andra skolor innan hon bestämde sig.

Hur som helst så var sista lektionen bestående av historia inställd (yey!) så jag åkte hem, käkade och sedan stack jag direkt till stallet. Red Saeta (som förresten har nästan lika krullig man som mitt hår:) på lektion och gud vad jag gillar henne! Hon hade mycket större gång än vad jag hade tänkt mig innan hon var bara så åååh! När man känner att allt bara flyter på smidigt. Jättefina öppnor och Frida berömde oss jättemycket för att hon var så fin i formen och avslappnad med betoning på fin! Då blir jag jätteglad och när jag är glad går det ännu bättre! Dock bråkade hon en hel del och brötade men det var för att hon blev trött och tyckte det var lite jobbigt när hon gick där hon ska gå och var tvungen att jobba. Hon är ju trots allt 5. Vi tränade lite öppnor och fattningar från skritt och lösgörande arbete. Jag älskar dessa PREhästar, det är verkligen skillnad i jämförelse med de stora halvbloden. Det är det faktiskt. Känslan, gången, sättet, mycket.

Hur som helst så börjar Idol nu. Så jag ska sticka och käka korv med bröd +potatissallad framför TV:n. Mumma!:)

Vi hörs i morgon! Jag ska arbeta i stallet hela helgen:)

Bild på Saeta får komma upp en annan dag! Puss.


Kommentarer
Postat av: S

Asså vad ska man säga om Erik...Han har typ världens bästa röst. Någonsin. Och Calle är så jävla cool. Kommer bli en grym final! :D

2009-12-05 @ 00:01:34
URL: http://sandrapandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0