Trevlig helg!

Åh det snöar lite lätt ute och marken är frusen! Äntligen! Jag avskyr det där leriga, milda, äckliga.

Jag sitter i pyjamas och myser av att jag nyss kom på att jag inte börjar skolan förrens efter lunch i morgon. Hur underbart som helst känns det! :) Så nu har jag inte lika stor söndagsångest längre även om jag snart ska lägga mig.

Hur som helst så har min helg varit lugn och skön, trevlig med underbara människor:) Igår var ju Antonia här och färgade sitt hår, på kvällen kom fyra störtsköna tjejer från stallet som jag rider ihop med på middag hem till mig. Det blev tacos, kladdkaka och godis +singstar och film:) "Dumpa honom!", en rätt halvdan film men den funkar. Det blev en kväll utan alkohol, och det var faktiskt rätt nice. En viss person var ju så bakis igår så jag förstår att hon hade fått nog haha;)

Idag försov jag mig och hoppade panikslaget upp ur sängen. Jag skulle ju vara i stallet 9.30! Gosh liksom! Men jag ringde Nathalie och allt löste sig:) Jag red ut på Diplomatico som var ganska stressad den här gången. Det blev knappt några skrittsteg och han hoppar åt alla håll, studsar på stället för att i nästa stund galoppera iväg när han märker att hästen framför kommer för långt bort, stegringar försigår också. Men jag älskar honom i alla fall! Han är ingen häst som sticker, utan han reagerar faktiskt på små tygeltag. Jag känner mig lugn på honom och stundvis när han får sina ryck så lugnar han sig allt emellanåt. Han var inte avslappnad och så lugn som förra gången men jag tyckte att det gick bra ändå. Han lär sig nog till slut att sluta hålla på som han gör på uteritter. Men jag tror att stress och en enorm nypa osäkerhet hos hästen ligger en hel del bakom. Jag vill få fram ett till ord, men jag får inte fram det. Jag har ju det på tungan! Jag kommer säkert på det när det här inlägget är avslutat;)
Nåja, efter uteritten så skulle jag ridit ut och motionerat Josefins häst men han hade en tappsko så vi struntade ju då i det.

I morgon blir det skolan, sen stallet och på kvällen får jag väl försöka plugga lite. Sista veckan innan jullovet! Helt underbart! :)

Lite bilder från igår kväll...(klicka för större format)



Kommentarer
Postat av: Anna

herre gud ja ser ju gravid ut ju:O hahaha Tack för en underbar kväll:D

2009-12-14 @ 09:14:42
URL: http://maskott.blogg.se/
Postat av: charlotte

Men va tusan.....varför var inte jag bjuden haha =)

2009-12-14 @ 14:58:05
Postat av: Lovisa

ingen snö här än :( hoppas hoppas hoppas den kommer:D

2009-12-14 @ 18:02:43
URL: http://jasperhale.blogg.se/
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Charlotte:



Nu får vi snart hitta på något riktigt riktigt roligt!!!<333333

2009-12-14 @ 22:47:19

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0