Det är torsdag

Clementin är gott! Mums!
Jag håller på mitt nyttiga liv än så länge;) Bortsett från en kopp choklad i morse men det var faktiskt, helt utan att det är en bortförklaring, för att jag mådde illa och verkligen behövde något i mig. Kräktes i morse också, lite läskigt faktiskt. Det händer då och då och det är väl inte normalt? Och det är ju inte magsjuka... och jag är inte gravid. Hm. Och alla prover jag tog här om veckan har inte visat något speciellt. Men läkaren funderar fortfarande på vad det kan vara med mig... Eller på vad de ska göra. Jag har i alla fall fått svar på mitt knä, och det är en spricka i minisken som de inte tänker eller kan göra något åt. Grattis, det tog nästan ett år för dem att komma på vad det var för något. Jippie-.-

På tal om något annat så kanske jag drar ut på krogen i kväll. Matilda fyllde ju 18 i lördags så folk ska fira henne, och grattis i efterskott säger vi till henne på bloggen:):) 
Jag kom hem från skolan för en stund sedan och ska snart iväg till stan och fixa lite saker. Blir väl en sväng till Lilla edet också för ytterligare saker att fixa.

Vi hörs!:)


I bildbrist...

Kommentarer
Postat av: Matilda

du är fin<3:D

Tackar:D Jo men det är klart du måste komma!!!:D:D

2009-12-10 @ 15:58:26
URL: http://polkagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0