Allt går.

SUCK! Jäkla plugg. Irriterande. Känns som om jag har fastnat. Som om jag har ramlat ner i en svacka, gått in i en ond virkel som är sluten. MEN, jag vet att det bara är en känsla:) Allt går om man bara vill det tillräckligt, det har jag lärt mig under mina fjuttiga 18 levnadsår. När det gäller allt i livet så kan man allt man vill, man kan nå de mål och drömmar man har. Ens drivkraft är bara viljan. Att vela något starkt.

Hur som helst så håller jag på med min projektrapport för fullt. Den ska vara inlämnad i morgon senast för att gå godkänt, men det roliga (eller kanske inte så roligt?) är att läraren sa till mig för två veckor sedan att på torsdag den 17e december skulle rapporten vara inlämnad. Jag skrev till och med upp det i min kalender! Och idag skickade hon ett sms och sa att onsdag den 16e december så skulle den vara inlämnad. Sånt här gör mig fruktansvärt frustrerad och irriterad. Men vad ska man göra? Det är bara att bita ihop och göra allt. Det blir nog bra:)

Till min stora förvåning så fick jag godkänt idag på tappskoprovet. Efter många om och men och "det här går inte" så gick det ändå till slut! Trots min alltför negativa inställning. När läraren drog ur mina sömmar ur hoven och bad mig göra om för att nitarna var för dåliga, då fick jag bara bita ihop och spika om. Men jag klarade i alla fall kursen;) Så det var ju tur det!

Hur som helst så är jag ledig i morgon och tack och lov för det! Då ska jag plugga klart det sista.

Nu ska jag fortsätta på min projektrapport innan jag hoppar i säng!

Natti:*

Kommentarer
Postat av: Lovisa

vad gör du för projektarbete? :)

2009-12-16 @ 19:48:41
URL: http://jasperhale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0