Då var det natta...

Tjoho mitt i natten!
Vet att jag egentligen borde sova. Allt är som vanligt med andra ord.
Kom hem ganska sent. varit i Lilla edet som vanligt. Knäppt att säga som vanligt. Men så är det. Idag har jag varit och provridit två hästar som jag ska hjälpa en tjej med. Gick jättebra! Det var två halvblod på 6 och 10 år. 6-åringen håller på och ska utvecklas och tränas mer. Han är mest grundriden men kommer att bli superfin! Och jag menar; megamegajättefin! :) Han är fin. Amos(?) heter han om jag inte minns alldeles fel, stor chans att jag minns fel. Började med att hon red honom och visade honom lite. Sedan hoppade jag upp. Precis som hon så fick jag kämpa (fast lite mer) med att få honom i trav, utan sparkar, stegringar m.m., och verkligen gå framåt i gångarterna. Han testade mig väldigt ett tag men till slut gick han riktigt fint faktiskt:) Lärde man sig bara hur den här sötnosen funkade så var han jättego. Ägaren tyckte att jag var bra med honom. Efter Amos så fick jag även prova hans helbror Abros. Abros var mycket mindre, och var änna ponnylik. Men mycket trevlig! Han bjöd hela tiden och var verkligen hur fin som helst. Skuttade honom även över några små hinder. Han tyckte det var himla roligt;) Ägaren tyckte att allt såg jättefint ut. Man blir ju glad när man hör sånt. Så troligtvis blir det att jag hjälper Petra med hennes hästar (träning, ridning, m.m) framöver. Ska bli riktigt kul faktiskt. Lite mer att se fram emot i vardagen! Och tack till Ann-sofi som känner både mig och Petra som har hästarna som fixade den här träffen.

I morgon ska jag sova. Och typ plugga lite. Ska även höra av mig till Sandra tänkte jag. Fixa det sista innan lördagens lilla tjejkväll;) Har Torp öppet i morgon tro? Vill åka till Hööks och kolla ridbyxor. Behöver ett par nya. Kanske t.o.m två par nya.



Hästen Amos(?):)


Ann-sofis son fick även prova att sitta på Amos(?). Han
var jätteduktig som travade själv och allt:) Han fick även
prova på Abros sen.


Och ha en glad påsk! :D


Detta messet fick jag av Sandra, så himla bra tyckte jag den var, den där röda katten som alla skrattade åt måste ha varit min lilla Misse;) Läs här:
"Ja, då var man på väg igen. Aschlet fullt av stickor!
Glömde polera kvasten, o inte hitta ja kattfan heller,
så jag tog grannens, den är röd, så nu får de andra
kärringarna nåt att skratta åt. Men jag har iallafall en
espressomaskin med mig, man är väl modern. Vi
syns på Blåkulla!! GLAD PÅSK"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0