mmm, godis!

Hejsan! Sitter och tuggar på goda blåbärsbollar:) Mums!
Ja, jag lovade ju er ett blogginlägg på kvällen. Och här kommer det! Hela dagen har gått åt till husvisning idag. Åkte sedan till Lilla edet för att hämpa pappa från restaurangen (mammas bil är inne på reparation så hon kör pappas bil). Så kul har jag haft idag, INTE.

I morgon ska jag åka till Brålanda och troligtvis provrida häst, superskoj:) Två halvblod på 6 och 10 år har jag för mig. Tränas i dressyr. Jag tycka om! Som den dressyrfjant jag är<33 Blir nog på eftermiddagen någon gång efter 16.00. Innan är det en visning på bostaden igen. Hann inte åka till Torp och köpa nya ridbyxor idag som jag hade planerat. Får bli till helgen eller nåt. I morgon kväll kanske jag och syrran drar på bio:) På lördagen blir det party party! Tjejkväll med massa skoj;) Får väl se vad mer helgen bjuder på. Lovet håller ju på att lida mot sitt slut. Redan! Och har jag pluggat nåt? Nej! Dumma mig! I morgon måste jag sätta mig på mitt feta arsle och plugga som en tok. Om jag hinner. Känns som att det kommer att bli mycket att göra. Men skojsigt! Och så hoppas jag såklart på att det finns en ynka pytteliten chans till att jag får komma på anställningsintervjuen på det lilla jobbet jag sökte här om kvällen. Får väl se...

Godnatt små söta människor<3


Jag på Relámpago som nyss är igångsatt efter en lite
längre tids skada i hovbenet. <3 Han är en riktig söting!
Jag vet att jag har målat över mig... Men det var inget att
se heller;)
Foto: Linda Aronsson, Bergahästen


Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas hoppas hoppas ! :D:D

2009-04-08 @ 23:54:29
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: missgranby

TACK :)

kul att du kikade in!

ha en bra dag!

2009-04-09 @ 08:29:48
URL: http://missgranby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0