Babbel babbel...

Gog morgon!
Sitter har har görtråkigt. Vikt tvätt, tvättat och tumlat. Visst är jag lite duktig hemma ändå?:) Haha. Idag är jag shoppingsugen! Mer än någonsin! Jag vill byta ut allt i min garderob! Snart ska jag rensa min garderob. Bara spara det som jag verkligen använder. Varje gång jag rensar garderoben säger jag till mig själv; "Jag ska aldrig mer röra ner i min garderob, alltid ha ordning! Ska aldrig samla på mig massa skit utan att kasta det!". Visst. Skitsnack. Det går inte att inte göra det. Varje gång rensar jag ut hur jäkla mycket som helst. Man samlar ju på sig. Men idag vill jag shoppa massa nytt! Kan inte någon snäll liten människa någonstans ge mig cirka 50 000 kr ?:) Tänk om man hade det att shoppa för. För det är inte lätt att vara 17, gymnasieelev och utan jobb eller pengar! Man kommer ju inte så långt på ett studiebidrag... Faktiskt så kan man inte leva på det. Okej jag bor ju hemma. Jag behöver ju inte handla mat själv, behöver inte betala dyra räkningar... Men tänk sen. När man måste göra allt det där själv. Och nu råkar ju jag syssla med en väldigt dyr sport... Denna dyra sport kostar. Mycket pengar går till denna dyra sport. Jag säger det; jag behöver ett jobb!

Hästarna och den dyra ridningen kommer ändå alltid att gå föra allt annat i mitt liv:) Kan ju faktiskt inte klara mig utan det jag brinner för. Skulle någon i min umgängeskrets inte stå ut med det, ja då blir det nog tack och hej för den personen i så fall. Det är ju vikigt att var och en får syssla med det den älskar mest av allt. Det är det som håller oss människor uppe bäst. Gör det ni tycker är roligt i livet!

Nu kurrar min mage. Dags för en sen frukost.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

ja behöver också ett jobb...:/ men får hoppas på sommarjobb!

2009-04-09 @ 12:27:59
URL: http://jasperhale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0