Och praktiken rullar på...

Förlåt att jag inte har bloggat idag förrens nu ikväll.
Dagen började med bownies till frukost på praktiken. Mums! Sara hade med sig latte och brownies från 7eleven där hon jobbar och bjöd oss i morse. Himla gott!  
Sedan åkte vi till hästkliniken i Ale idag igen (glömde minnet och fick inga kort idag). Det var en häst som lät konstigt i luftrören. Vi var väl där över lunch. Det var ingen fara trodde de och de skulle återkomma, och vi fick köra hem hästen igen. På vägen hem stannade vi på pappas restaurang och käkade lunch då han bjöd på vad de ville. Fasen vad mätta och trötta vi blev efter det. Vi höll typ på att somna (I alla fall jag) i bilen på hemvägen. Haha. 
         Väl tillbaka på gården så fixade vi i ordning stallet och sedan var jag och Emelie tvungna att pallra oss iväg till bussen. Go dag idag igen. *tummen upp*

När bussen kom till stan gick jag iväg till mammas jobb för hon slutade för dagen. Sedan hämtade vi syrran och hennes polare, körde hem polaren och åkte iväg till restaurangen igen. Haha. Mamma var tvungen att fixa nånting och jag tänkte, att vad skulle jag göra hemma egentligen? Kunde lika bra åka med och få middag i mig. Haha. Fyfasiken vad onyttigt det är med pommes. Aldrig mer, känns det som. Vi hann lagom hem till Det okända på tv 4+. Så bra är det! :)


Godnatt<3

Kommentarer
Postat av: Carro

Fasiken vilken slapp dag!!! Lät helt underbart, tur att det inte var så illa med hästen! :)

2009-04-23 @ 11:13:25
URL: http://soulweeper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0