En vanlig dag på Nuntorp

Då var det fedag, och det har varit sista skoldagen på en månad. Har 4 veckors praktik fr.o.m. nästa vecka. Ska väl bli kul, hoppas jag! Ska vara i ett hoppstall, och jag kan så lite om hoppning jämfört med dressyren. Men man praktiserar väl också för att lära sig, eller hur?:) Är ju faktiskt en dressyrmänniska, helt klart. Vad sjutsingen ska jag i göra i ett hoppstall? Men det kan bli roligt att upptäcka nya saker inom den sidan också!:)

Idag tömkörde jag Minors och Wictor i skolan på häst. Minors är verkligen min favorit! Älskar honom när det gäller tömkörning och körning. Och så är han som en stor bebis att pyssla med! Han är den mysigaste i stallet. Minors blev riktigt genomarbetad och gick jättefint i formen till slut. Han lyssnar så jäkla bra. Han är perfekt. Dock är han så jäkla stark i munnen så mina fingrar kändes döda efter ett tag på volten.
         Wictor var lite svårare men till slut lyckades jag få honom hyfsad i alla fall! Lyckades med att få honom att arbeta i den lägre formen, emellanåt, som Anders ville på Wictor. Han är otroligt söt, men otroligt rädd för minsta lilla ibland. Men han är en prins i alla fall:)

Efter skolan idag gick jag bort till sjukhuset NÄL för att träffa Jessica som spenderar många timmar där i nuläget, en stund<3<3


Minors.


Gammal bild på Wictor.

Kommentarer
Postat av: Victoria

sv: naturbruk verkar helt underbart kul och jag önskar jag hade större intresse för sådant, vilket jag tyvärr inte har.

 Det är nog sant det du säger. Tack för hjälpen!:):)

2009-04-17 @ 20:21:09
URL: http://victoriaamber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0