Fredag!

Idag var det verkligen asgött ute. Hur varmt som helst, sommaren är ju häsr nästan!! :) Tycker synd om de som bor längst upp i Sverige där det bara skulle vara 5 grader idag. Vi har haft 23;)

Dagen har varit bra. Har varit på praktiken som vanligt. Fixade stallet, tog ut hästarna, käkade frukost och fikade...  Rickard hade med sig kladdkaka! Inte helt fel:) Efter fikat tog vi in ungstona och tränsade dem. Det var första gången för dem. Hihi så söta de var:) Gick även en kort promenad med stona.
Och idag hade vi pannkakslunch (Sofia hade t.o.m köpt laktosfri mjölk till Emelie, hur omtänksamt var inte det?)! De andra tjejerna kom till stallet och hjälpte Sofia med pannkakorna. Efter pannkakorna bjöds vi allihop på Rickards kladdkaka igen. Jag och Emelie har varit så onyttiga på praktiken att vi ska starta med något nytt. Nu när vi har skärpt oss med plugget ska vi även bli nyttiga igen:) Den som har varit hälsosammast och gått ner mest under de 3 veckorna vi har kvar på praktiken vinner. Jag borde fasiken vinna. Jag är den av oss som faktiskt behöver gå ner i vikt:) Undrar om man inte ska ta och cykla ut till praktiken nån dag!?
         Efter lunch skrittade jag och Emelie ut på Levita och Caletto. Helt underbart väder! Båda hästarna ska tävla i helgen. Lycka till säger vi till Sofia och pållarna:) 


Såhär skönt har vi det på dagarna:) Emelie chillar i
solen innan lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0