Underbara fredag!

Heeej!
Nyss kommit hem och ätit en skål med flingor. Onyttigt med hallonsylt men men. Nu är jag jättetaggad för att komma i bra form igen. Var lite nere ett tag och då sket sig hela planen. Så jag ska faktiskt gå till Överby (köpcenter) och hem igen sen. Visserligen tar det bara en halvtimma dit men räknar man tillbakavägen så blir det i alla fall en halvtimma till sen. 1 timme är väl inte så himla tokigt ändå. Hoppas jag inte blir mörkrädd på vägen bara. Cykelvägen bakom kvarteret är lite läskig i mörkret med massa skog omkring. Men den är inte så jättelång ändå;)

I skolan körde vi häst och vagn igen. Jag och Emelite körde Rolex som jag körde förra gången också. Den här gången var mycket roligare än förra gången vi körde. Men inget slår ridningen ändå;) Rolex är duktig även om han bråkar en del ibland (inräknat att han lyckades bita mig i tummen). Och innan körningen så fikade vi också med hembakade lussebullar, pepparkakor och julmust som Paulina hade med sig. Megagott var det! Tack Paulina<3 Ja vi fikar varje fredag i klassen. Varje fredag tar någon med sig fika. Supertrevligt verkligen! Och våran körlärare Anders äääääälskar nog fikat mest av alla tror jag;) haha.
 
Och gud vad det är underbart med fredag! Egentligen så har inte jag någon ångest på söndagskvällarna för att det snart är måndag längre för veckorna går så fort så i nästa ögonblick är det fredag igen. Och dess utom har vi ofta väldigt roligt i skolan. Välj Nuntorp;) Imorrn förmiddag är det ridning i favvostallet #1 Bergahästen som gäller för mig, sedan träffa Sandra och kanske några andra sötflickor på kvällen. Var så längesen<3 Saknar Trollhättefolket här hemma nu:)

Ska kila nu, ha en underbar helg!:* Vi hörs mer ikväll eller imorrn.


Rollepolle:)

Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

haha, va roligt! Vi pratade om "Misse" innan vi skulle få hem henne, för hon skulle ju stannahos sin mamma i nio veckor... så i väntans och längtans tider så sa vi "misse" och sen blev det bara svårt att hitta på ett nytt namn!!!

2008-11-28 @ 17:40:56
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0