Fredag imorrn:)

Fötlåt att jag inte skrev igår men jag var bara så himla trött när jag kom hem! Var helt död!
Igår hade jag då som sagt stalltjänst med Emelie. Kom dit runt 8 och åkte där ifrån runt 17.40 ungefär. Jag tycker det är skänare att ha stalltjänst än att ha lektioner (för utom hästlektionerna;D) faktiskt. Asgött vare. Men trött blev jag! Därför orkade jag inte skriva. 

Idag har det vart skola osm vanligt då. Gjorde prov som gick skit eftersom att jag inte hade pluggat till det, urdrag ur högskoleprovet (inget prov) som också gick skit för att jag typ är dum i huvudet, haha ;) Och så har vi arbetat med UF-företaget. Jag har dock inte gjort så mycket idag i skolan känns det som, inte så mycket som jag borde gjort. Har vart otroligt trött fastän jag har sovit fler timmar än vanligt! 6 hela timmar! Brukar bli mindre än det... Jag måste skärpa mig för jag behöver minst 8 timmar sömn per natt. Men men... Så är det när det är man inte är riktigt kry, orolig, tankspridd och så. Det blir svårare att sova om nätterna då. Hela tiden spänd. Är aldrig riktigt avslappnad.

I alla fall... jag har inte så mycket roligt att skriva faktiskt. Förlåt för det. Och jag är så trött på min blogg! Den är så booooring! Finns inget kul med den. Jag måste ändra design. Det ska jag göra. Till någon roligare. Eller i alla fall till någon som jag själv trivs med. Och så måste jag ta fler bilder. Synd att jag inte har någon bra kamera, min suger! Och det viktigaste... så måste jag hitta fler intressanta saker att skriva om! För visst håller ni med mig om att bloggen är rätt tråkig?

Nej nu ska jag kolla mail m.m.

PUSS<3

Gammal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0