Solen skiner idag:)

Hejsan! Sitter och är halvt trött, halvsovit i soffan i någon timme nyss. Idag har jag vart i stallet. Vaknade 6.21 och skulle åka 6.30! Snacka om att jag studsade upp ur sängen, slängde på mig mina kära Team sportia-mjukisar och väckte mamma. Stackarn som får köra mig, gött att ha körkort sen säger jag bara. Men var där i hyffsad tid ändå. Fodrade hästarna, släppte ut dom, mockade, sopade, och alla stallsysslor... Det hann vi klart med till cirka 9.45:) Skönt. Det var kristine som var där också. Fick skjuts av henne en bit när vi var klara också, tack för det! Ska tillbaks till stallet runt 15.30. Åker väl hel hemifrån. Tills dess slappar jag och tar det gött. Fast man slappar kanske inte framför datorn.. Inte hjärnan i alla fall. Men ändå. Var tvungen att skriva lite kände jag (men jag är inte beroende av bloggandet). I stallet är det verkligen mysigt på söndagar! I alla fall dom söndagarna jag har vart på Bergahästen. Allt är tyst, lugnt och skönt. Fridfullt på nåt sätt. Hästarna vilar och... ja... Mysigaste dagen i stallet tror jag! Faktiskt. Mysigaste dagen att vara där och mocka i alla fall:) Och lilla (eller stora hehe) Relámpago som står inne p.g.a sitt brutna ben (hovben var det va?). Han är verkligen sällskapssjuk nu. Han behöver ompyssling! Och kärlek... men det får han, och det behövs mer hela tiden! Han måste ju bli bra igen.

Ska kolla lite andra bloggar och bilddagböcker nu. Ni missar väl inte min bilddagbok? Finns under rubriken länkar i menyn:) Jag känner nog för att gå en promenad sedan. Den här dagen känns bra faktiskt:) Solen skiner! Och stallet är en himla skön plats att befinna sig på. Speciellt om man är lite depp. Tummen upp för det! Chiao!

Bilden ovan är inte från idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0