Snö och solsken:)

Hejsan! Kom nyss hem från skolan, tidigt tack vare Jessicas snälla mamma som skjutsade både mig och Rickard hem. Och i morses kom jag i hyffsad tid tack vare Emelies snälla mamma som skjutsade oss;) Och min snälla mamma som skjutsade mig till Vänersborg när jag var sen. Tänk vad bra mammor är!<3
Dumma dumma mig som försover mig jämt! Var arg jag är på mig själv för det. Ställer klockan, vaknar, somnar om igen.... längre än vad jag ska. Förr snosade jag bara i 10 min men dom minutrerna har växt till många fler minuter, ibland timme. Men det får bli ändring på det helt enkelt! Måste komma i säng tidigare på kvällen.

Idag har vi endast haft tömkörningsprov. Kunde programmet utantill och jag var 2 poäng från att vinna. Rickard fick högst poäng. Men jag är nöjd ändå:) Huvudsaken att det blir godkänt och att man själv känner att man har jobbat tillsammans med hästen på ett positivt sätt! Minors är underbar. Tycker om honom väldigt mycket. Han är min lilla bebis:) Så duktig!
Idag hade vi också besök av nior som hade tänkt söka in till Nuntorp. Dom visades runt i stallet och tittade på vårat tömkörningsprov. Dom visades nog runt hela skolan skulle jag tro:) Jag kommer ihåg när jag gick i nian och var på en sån här informationsdag på Nuntorp. Var även på Dingle. Men fastnade mer för Nuntorp efter rätt mycket velande om vad jag skulle välja:) Och jag ångrar ingenting! Nu trivs jag superbra i skolan! I ettan trivdes jag sisådär men det berodde nog mest på mig själv. Detta året slår inget! Och jag har världens bästa klass! Och dom andra eleverna utanför våran klass äger lätt också;) Lätt den bästa sammangållningen och alltid trevligt på lektionerna:) Så har du funderat på att välja naturbruk på gymnasiet? Tveka inte, det är nog den roligaste linjen man kan välja! Man gör verkligen det man vill hålla på med, på skoltid! Underbart! Djuren och allting. Vi har hittat på en del utanför skolan också. Och man lär sig så mycket mer än bara hästar (och jordbruk för er som går den inriktningendå;). Jag har lärt mig otroligt mycket om både det ena och det andra! :) Välj Nuntorp om du tänker söka naturbruksprogrammet i/runt Västra Götaland, hehe;)

Ikväll kommer Idol, yeeey! Heja Alice nu då:) Hon är otroligt duktig och har en otrolig röst tycker jag. Ryser när jag lyssnar på henne! Förr tyckte jag inte alls om henne lika mycket men hon har vuxit i mina ögon. Hon är bra! Heja heja! Hoppas hon vinner allt. Ser ni idol? :)

Och den lilla snön vi har fått ligger kvar. Fruset. Och jag älskar det! Dom här orden har aldrig kommit från mig förut. Har alltid vart 100% anti-vinter innan. Men nu älskar jag det och jag vet inte varför! Allt blir så mysigt! My pys:) Ååh vad jag längtar til lförsta advent med julpynt, pepparkakor och någon bra julskiva på stereon. Mysigt! Eller hur?


Thihi visst är det här telefonen tuff?:D:D Astuff enligt mig! Tänk om jag hade
en sån i mitt rum:) Visst är den fräck? Den slår ju nästan alla telefoner!:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0