Onsdag

Nu är detta den sista vara-hemma-och-deppa-dagen. Imorrn måste jag verkligen till skolan! Dels för att leta upp Gudrun och prata om boendet på skolan nästa vecka (jag har stalltjänst), dels för att jag måste plugga och också för att träffa min underbara klass. Jag älskar verkligen NP2H:) Det ska ni absolut veta. Det är nog mest p.g.a dom som jag orkar åka till skolan.

Vaknade seeeent idag. 11-12 typ. Somnade 4 imorse. Var jätteledsen inatt men Missepissen gjorde mig allt lite gladare till slut;) Tänk vad en liten katt kan göra<3 Idag ska jag nog... plugga lite. Tror jag har lite kraft till att orka det idag. Jag måste dess utom. Och jag måste också komma igång med träningen igen! För jag pallar inte det osunda längre. Det är bara att börja om på nytt. Nästa vecka kommer nog bli kul, umgås med underbaringar hela veckan, kvällarna... Eftersom att jag och Kristoffer (vi ska ju ha stalltjänst) kommer bo på skolan:D

Ska dra och läsa lite andra bloggar nu. Ha det bäst<3 PUSS:*


Misse bus<3


Jag måste bara säga att jag har lite julkänsla i mig! Ganska mysig känsla faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0