Nu slipper jag frysa i stallet!

Tja!
På Hööks köpte jag ett par jättevarma, fleecefodrade ridbyxor. Asmysiga! Först hade jag beslutsångest mellan dom och ett par gråa, randiga som var skitsnygga! Men sedan slog det mig att det kunde vara jäkligt skönt att slippa behöva dra på sig långkallingar under ridbrallorna när man har värsta tjocka och varmfodrade ridbrallor. Skitbra *tummen upp*.

Jag köpte mig även ett par gosiga fleeceridhandskar, ridstrumpor samt ett par vinterkängor! Nu är det bara ny ridhjälm och läderchapsen som fattas;) Hittade ett par görsnygga short chaps i svart läder, matschade rätt bra till kängorna jag köpte, men de var ett snäpp för långa. Synd! Men jag tänkte åka till Granngården och försöka hitta ett par mjuka läderchaps i stället (dessa var hårdare). Perfa! :) Och ny ridhjälm behövs verkligen också. Så är det jämt med mig, jag behöver allting på en och samma gång.

Nej nu ska jag väl kolla bilddagboken och mailen. Pusshej<3


Natti

Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Jag skulle behöva en sån bok fast för katter.. =) Misse är lite distraherd ibland...



2008-11-26 @ 11:22:03
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Annis

okej..vad blev de för ridskor??får man kanske se dem på lördag:D

2008-11-26 @ 16:54:04
Postat av: jannica

Hoppas du får en jättefin kväll:)

2008-11-27 @ 18:11:20
URL: http://jannicalouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0