Minusgrader

Hejsan!
Idag har jag vart i stallet, vilket underbart väder! Jag red Iver ute på ängen. Det var la sådär kul idag. Red två varv runt hela fältet och jobbade henne några få varv på en volt. Fick henne att sluta knö sig och hon blev fint böjd i slutet i alla fall. Sedan red vi hem igen. Typ 10 pers red vi:P Haha vi som typ bara brukar rida 3-4 pers;) Iver tappade en sko också. Men i alla fall... Jag har inte bestämt mig än om jag ska fortsätta rida mina lektioner på lördagar med Charlotte och Sofia och dom eller om jag ska byta till måndagskvällar. Måste bestämma mig! Ska försöka att inte få någon att påverka mitt val. Så att jag får känna själv. Haha vilken stor grej jag gör det här till. Men så är det. Jag har verkligen fasnat för Lindas (min intruktör) sätt att lära ut och det var från början rätt självklart för mig att jag skulle byta till måndagar då hon inte längre kommer att ha lektioner på lördagar. Men nu var det ju ett tag sen jag red för Frida. Hon är ju faktiskt bra på sitt sätt hon också. Hon kommer att ha lördagsgruppen efter jul. Så jag vet inte...

Efter ridningen satt vi alla och fikade, Åsa hade gjort en supergod kaka. Mums! Och nu sitter jag här. Det är svinkallt ute idag. Började snöa lite lätt för en stund sen också men det verkar ha lagt av nu. Vet inte vad jag ska göra ikväll. Vet inte om det blir nåt med Sandra eller inte. Vi pratade på det här om dagen. Men vi får väl se. Ha det:)
XOXO




Jag vill också passa på att säga GRATTIS till Anna E på 17-årsdagen:) Hoppas du får en megabra födelsedag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack gullunge <333

2008-11-22 @ 17:08:04
URL: http://upisdown.blogg.se/
Postat av: Sandra

Just det! haha x) hade typ glömt... Men fredag annars? :)

2008-11-22 @ 19:11:36
URL: http://sisselisurr.blogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

asså, hästar är läskiga djur... men fina att titta på =)

2008-11-23 @ 13:54:17
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Annis

du får inte fortsätta på lördagar:( då kanske de inte blir någon grupp på måndagar eftersom de e la bara ja o josefine som ska flytta om de går för henne..hoppas de..

2008-11-24 @ 21:12:57

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0