Lördag

Blogg.se började krångla förut och sidan ville inte publicera mitt inlägg, men här kommer det:

Fyfan vad jag mår dåligt. Känner mig som en liten snorunge som lipar för ingenting. Idag är jag bara arg. Sjukt arg! Dags för min pms-period kanske? Och det blir ännu värre om jag inte mår bra innan den perioden också! Känns som om allt går emot mig ständigt. Ständigt, ständigt. Blir så trött på allt ibland bara. Jävla bajs.

Jag har i alla fall vart i stallet idag. Det gjorde mig glad för stunden. Det är alltid så trevligt på lördagarna på Bergahästen! Dock har Relámpago brutit, var det hovbenet, eller kronbenet eller nåt? Tråkigt! Han skulle egentligen avlivats direkt vad jag hörde men Linda gav det en chans trots allt. Han kommer få stå fram till jul, bara stå. Stackars!<3 Kan ju ta upp till ett år innan det läks. Tråkigt när sånt här händer. Troligen hade han trampat sönder det, på uteritten förra veckan när han blev rädd för en älg och trampade på stenblock. Hörde att det var ungefär så det gick till i alla fall?



Hoppas i alla fall att han klarar sig och att han inte behöver dömas ut! Håller verkligen tummarna! Lilla gullpojken<3
För övrigt så hoppade jag Iver idag på lektionen. Hon är skitkul att hoppa:) Jag hade tur som fick henne, verkligen! Vilken tjej hon är! Hon blev dock hetsig när jag tog spöet, men så småning om så lugnade hon ner sig. Hon är ansiktskygg, vill inte fångas i hagen, sliter sig verkligen om man kommer nära hennes ansikte vid vissa tillfällen. Jag misstänker att hon har blivit misshandlad eller liknande tidigare i sitt liv, innan hon kom till Bergahästen. Men ibland låter hon sig allt gosas lite med:) Hon är mysig hon.
Innan den här ridperioden är slut måste vi ha bestämt oss om vi ska byta riddag eller inte. Linda och en annan instruktör ska byta dagar. Så den andra kommer att ha lördagar. Jag tycker om Linda så mycket och älskar hennes sätt att lära ut att jag först verkligen ville flytta med henne till måndagar 19.30. Perfekt att det är så sent också för då kan jag åka direkt från skolan på mitt skolkort:) Och utan att stressa också! Perfekt ju. Och att jag fortfarande får ha den bästa intruktören som jag har ridit för någon gång. Så våran grupp utom Ylva beslöt sig för att byta till måndagar istället för lördagar efter jul. Men idag slog det mig... Det är ju alltid så trevligt på lördagar och bra sammanhållning. Kommer ju inte att träffa Charlotte och alla dom andra mer om jag bara byter dag sådär. Så nu har jag typ beslutsångest! För jag tror det finns en plats i gruppen innan. Jag vet inte hur jag ska göra. Det är alltid så trevligt på lördagarna och det är så himla roligt tycker jag. Gillar lördagarna i stallet. Lätt veckans roligaste dag typ... Å andra sidan vill jag ju rida med Anna och Josefine som jag gör nu. Min grupp är också jävla bra som den är<33 Men Anna umgås jag ju med utanför stallet också. Fast... fasen vet inte vad jag ska göra utav det. Det är inte så långt kvar till jul nu och då måste jag ju komma med besked till Linda.

Idag ska jag ägna mig åt plugg. Så mycket jag orkar i alla fall. Har massa att ta igen! Samhällsredovisning om ett jävla parti och politik, prov, inlämningar o.s.v. Men jag och Emma ska ha föredraget tillsammans tror jag. Då behöver man ju inte göra allt det själv i alla fall.

Nej nu får jag dra mig, jag har mycket att göra idag. Ikväll blir det Sex and the city och chips. Imorrn ska jag fettsuga mig själv. Ja givetvis var det ett skämt. Ha det!:*


Vet att jag har lagt upp bilden tidigare men det är den enda
jag har på Iver just nu. Tagen för ca 2 år sen.


Relámpago i våras<3 Håller tummarna för honom.


Några av alla trevliga människor i stallet:




(Bilder saknas på tjejerna i min grupp men det kanske kommer;D)



Kommentarer
Postat av: Annis

Du får inte va kvar på lördagar..du får inte lämmna mig..vi träffas så sällan o då blir de ännu mindre..:(

2008-11-09 @ 12:39:59
Postat av: Annis

du får inte va kvar på lördagar..du få inte lämna mig..vi träffas ju väldigt sällan annars o då få ja ännu mindre se dig..:(

2008-11-09 @ 12:41:15

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0