En månad kvar till jul!

Det är inte klokt vad ett år går fort. Och för exakt ett år sen sa jag likadant. Herre gud! Nu är det prick en månad kvar till julafton. Och till helgen är det advent. Det är faktiskt inte klokt! Ibland tycke rjag faktiskt att tiden går för fort. Snart vänder det igen och allt blir ljusare och ljusare. Snart är det vår igen. Ja så fort går faktiskt tiden. Ibland känns det underbart, ibland får jag pngestkänslor för att man inte hinner göra tillräckligt. Men julen är allt mysig ändå och man ska vara glad för det man har:)

Idag i skolan gjorde vi något som var alldeles nytt för mig och säkert för alla andra i klassen också. Något riktigt annorlunda. Vi skar och tittade på hästhjärta samt luftstrupe och lungorna! Riktiga likdelar! Till en början när jag för första gången fick syn på delarna visste jag inte om jag skulle börja gråta eller om allt faktiskt var lugnt. Men ärligt talat så var den här letkionen i morse den mest lärorika lektionen jag varit med om på länge! Vad jag lärde mig! Och det är faktiskt intressant när man kopplar bort att allt är så himla äckligt! Man får ställa in sig på att det här endast är i syfte att lära sig. Vilket stort hjärta hästen har får jag säga!

Nåja... Idag hade jag också prov. Fick precis G så jag är nöjd! Det var om vitaminer, mineraler och olika ämnen i kroppen hos lantbruksdjur. Jag får ändå säga att man lär sig väldigt mycket av dom här kurserna utöver häst. Men häst är ändå bäst;) Mitt liv<3

Snart ska jag se på Prison Break! Underbart! Vi hörs:*





Kommentarer
Postat av: Sofie

Åhh, han är SÅ HET!!

2008-11-30 @ 10:58:18
URL: http://sgradin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0